Oana Zăvoranu a avut cea mai grea noapte! Ce spun apropiaţii despre starea ei de spirit?

 
+2 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu trece prin clipe infernale. De abia şi-a înmormântat mama, iar durerea pare insuportabilă. În aceste momente, vedeta nu e singură. Prietenii apropiaţi n-au lăsat-o la greu.

Oana Zăvoranu e sfâşiată de durere. Şi-a înmormântat mama, iar lacrimile i-au invadat faţa. Chiar dacă prietenii apropiaţi şi rudele îi sunt aproape, clipele sunt sfâşietoare.  

"A rămas cu prietenii ei, cu toți prietenii ei și cu rudele pe care le mai are puținele cum au fost ultimele nopți cum au fost, cum ar fi și la alții dacă s-ar întâmpla aşa ceva. Nu vreau să vorbesc eu pentru ea ce are de zis Oana o să zică ea singură," a spus Raluca Macovei, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Apropiaţii fac cu schimbul. Nu vor să o lase nicio clipă singură pe Oana.

"Stau cu ea și stăm toți prietenii ei cu ea de patru nopți ne ducem ne schimbăm și ne întoarcem și asta face o prietenă, Răzvan, Mariana Roșca, Alex, are mulţi prieteni care o ajută și o susțin, chiar dacă ea nu are nevoie de ajutorul nimănui pentru că e prea puternică," a mai spus Raluca Macovei.

Şi cum orice necaz atrage şi altele, Oana nu are parte de linişte. Au apărut deja oameni care visează la averea Mărioarei.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest