Oana Zăvoranu a dat de pământ cu divele care au operații estetice la față: „Mutante trase la indigo”

 

Este cunoscut faptul că Oana Zăvoranu este o persoană vocală, care își exprimă punctul de vedere ori de câte ori simte. Așa s-a întâmplat și de această dată, când a spus ce crede despre femeile care apelează la intervențiile estetice pentru a-și „înfrumuseța” chipul.

Este catalogată drept una dintre cele mai sexy femei ale showbiz-ului autohton, dar este un titlu pe care nu și l-a câștigat chiar pe cont propriu. Și spunem asta pentru că și Oana Zăvoranu a trecut deseori pragul medicului estetician pentru mici „îmbunătățiri” ale fizicului, gest pe care acum îl judecă din toți rărunchii.

A dat de pământ cu divele cu operații estetice

 Oana Zăvoranu le-a numit pe cele care își fac operații estetice la față „mutante trase la indigo”, fiind de părere că intervențiile la nivelul chipului trebuie sa fie aproape inexistente, pentru a nu strica trăsăturile cu care s-au născut.

”Ideea este sa te intretii pentru a-ti pastra ( conserva) naturaletea, tineretea si trasaturile caracteristice, nu a te bombarda de operatii si injectii care sa te transforme intr-un mutant la indigo, asa cum sunt in proportie de 99% toate baragladinele cu aere de ‘dive’ din ziua de azi, care salașluiesc printre noi 🥱”, a scris Oana pe Instagram.

Mai mult de atât, Oana Zăvoranu a ținut să precizeze că nimic nu se compară mai mult cu frumusețea naturală a fiecăruia, astfel sfătuindu-le pe cele care trec de prea multe ori pragul medicului estetician, să nu o mai facă.

”Rasa, frumusetea naturala si osul boieresc nu se cumpara...cu asta te nasti....aviz ‘bombardierelor’ de duzina, care sunt pline de taieturi, cicatrici, piei, copci, cusaturi, botox, implanturi si tone de acid hialuronic...😉”, a adăugat ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest