Oana Zăvoranu a dezvăluit la ce vârstă și-a pierdut virginitatea! Detalii intime din viața vedetei!

 

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai sexy femei din spațiul românesc! Datorită fizicului de invidiat și a atitudinii puternice, “Querida” este genul de reprezentantă a sexului frumos pe care și-ar dori-o orice bărbat. Dar pentru că este extrem de selectivă, nu mulți au fost cei care au intrat în grațiile ei, însă cei care au făcut-o, au rămas pentru mult timp în viața ei, după cum a dezvăluit chiar ea! Mai mult de atât, actrița a mărturisit și la ce vârstă și-a început viața sexuală!

Oana Zăvoranu este, cu adevărat, un personaj controversat din showbiz-ul autohton! Recent, vedeta le-a declarat război deschis influencerițelor care profită de naivitatea persoanelor care le urmăresc, pentru propriul interes financiar, astfel intrând, din nou, în atenția tuturor!

Pe lânga cuvintele dure adresate “divelor” de pe internet, Oana Zăvoranu mai face, din când în când, dezvăluiri despre viața personală. Așa cum s-a întâmplat și de data aceasta când un admirator a întrebat-o la ce vârstă și-a pierdut virginitatea.

Sinceră ca întotdeauna, “Querida” a mărturisit că avea 18 ani atunci când și-a început viata sexuală. Mai mult de atât, în urmă cu ceva timp, Oana Zăvoranu oferea detalii despre primul partener sexual pe care l-a avut.

„Eu mi-am pierdut virginitatea cu primul meu iubit, Viorel, cu care am stat 2-3 ani. Este un muzician, extrem de educat. Nu erau operații din astea, să îți coși himenul, a văzut că sunt virgină.” a declarat Oana Zăvoranu, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest