Oana Zăvoranu, acuzată de intervenții estetice mult prea evidente, după ce s-a luat de „divele de plastic”! Cum a răspuns criticilor

 
+2 click pentru
galerie

În urmă cu câteva zile, Oana Zăvoranu se lua de divele din showbiz care au trecut de mult prea multe ori pragul medicului estetician, numindu-le „mutante trase la indigo”. La puțin timp după, vedeta a publicat o imagine în care s-a afișat complet naturală, fiind acuzată că și-a făcut intervenții estetice mult prea evidente.

Recent, Oana Zăvoranu le-a pus la zid pe cele care au apelat mult prea des la ajutorul medicului estetician, precizând faptul că dacă trăsăturile feței ajung să fie modificate total, atunci există clar o problemă.

”Rasa, frumusetea naturala si osul boieresc nu se cumpara...cu asta te nasti....aviz ‘bombardierelor’ de duzina, care sunt pline de taieturi, cicatrici, piei, copci, cusaturi, botox, implanturi si tone de acid hialuronic...😉”, a spus Oana Zăvoranu.

Una spune, alta face?

După ce a publicat o imagine în care nu avea niciun strop de machiaj pe față, urmăritorii Oanei Zăvoranu au pus-o la zid pe vedetă, acuzând-o de faptul că promovează niște idei în care nici ea nu crede. Drept mărturie stând intervențiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpul și care sunt foarte ușor de sesizat pe chipul ei.

Sătulă de critici, Oana a ținut să explice că nu este total împotriva operațiilor estetice, atâta timp cât sunt făcute cu măsură și cu scopul de a îmbunătăți aspectul natural, nu de a-l transforma total.

„Da, sustin si voi sustine frumusetea PERSONALIZATA si nu cea copiata de la toate balabustele care merg la medicii esteticieni cu poza-n dinti si sunt facute ‘copy paste’ 😂 Unde va e personalitatea?”, a spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest