Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Andreei Tonciu: „Înalt ca formă de relief? Fostul tău nas!”

 

Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor, iar cea care a intrat acum în vizorul vedetei a fost nimeni alta decât Andreea Tonciu! Fără nicio reținere, „Querida” a criticat aspru aspectul fizic al brunetei!

Andreea Tonciu se numără printre persoanele publice din showbiz care s-au transformat total în ultimii ani. După ce a apelat la operația de rinoplastie, versiunea din trecut a brunetei nu mai are nicio legătură cu cea din prezent.

Sătulă să fie strigată „năsoasa” pe la colțuri, Andreea Tonciu a decis să își facă operația estetică, dar chiar și așa, imaginea pe care o prezenta în urma cu câțiva ani, a rămas în memoria multor persoane: inclusiv a Oanei Zăvoranu.

Deși acum Andreea Tonciu este o doamnă rafinată și se bucură de trăsături faciale mai... dulci, Oana Zăvoranu s-a luat de ceea ce pentru brunetă a fost cel mai mare complex al vieții sale: nasul.

Astfel că pe contul său de socializare, Oana Zăvoranu a publicat o imagine cu Andreea Tonciu, în dreptul căreia a scris întrebarea: „Ce e înalt ca formă de relief”. Răspunsul a venit tot din partea acesteia: „Fostu’ tău nas...”.

Andreea Tonciu nu este singura cu care Oana Zăvoranu a dat de pământ. Printre divele din showbiz „terfelite” de Querida se numără și Cristina Ich, Alexia Eram, Oana Roman, Adelina Pestrițu, iar lista poate continua.

Toate comentariile dure la adresa persoanelor publice fac parte dintr-un plan de a scăpa showbiz-ul de influencerii care profită de naivitatea oamenilor, promovând produse ca principală sursă de venit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest