Oana Zăvoranu, cercetată de DNA pentru un presupus şantaj de 400.000 de euro!

 

Oana Zăvoranu a fost trimisă în judecată de către procurorii DNA pentru șantaj, la fel și avocatul Silviu Ionuț Călin. Procesul a început la Curtea de Apel București, iar frumoasa brunetă este acuzată că l-a șantajat pe medicul Bogdan Furtună, pe baza unor fapte nereale, iar medicul a fost obligat să se prezinte la notar pentru a semna o declarație a unei datorii în valoare de 400.000 de euro.

Oana Zăvoranu este acuzată de șantaj, asta după ce frumoasa brunetă l-ar fi obligat pe medicul lui Bogdan Furtună să semneze o declarație de recunoaștere a unei datorii inexistente la notar, în valoare de 400.000 de euro.

Avocata medicului Bogdan Furtună, Ioana Mateș, a mărturisit că nu ar fi existat niciodată o datorie de bani. Aceasta susține că Oana Zăvoranu voia să îl pună pe medic să semneze la notar o datorie cu o sumă uriașă de bani.

„A avut două intervenții televizate unde a făcut declarații despre activitatea clientului meu. Fapta de șantaj presupunea dezvăluirea în presă a unor fapte presupus compromițătoare despre clientul meu.

Totul se referea la darea în vileag a unor fapte raportate la Bogdan Furtună, pentru a semna un contract prin care se recunoaște o pretinsă datorie. Vroia să îl pună să semneze la notar o datorie pretinsă în valoare de 400.000 de euro”, a declarat avocata Ioana Mateș, potrivit evz.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest