Oana Zăvoranu cere demiterea lui Tudy: ”Mi s-a spus că mai există două filmulețe cu el dezbrăcat”

 
+2 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu a făcut un apel către prietenii săi virtuali, imediat ce a aflat că fostul său iubit, Tudy, va fi noul viceprimar al Capitalei.

Oana Zăvoranu este revoltată de numirea lui Tudy în funcţia de viceprimar al Capitalei şi şi-a propus să facă orice ca fostul ei iubit să fie demis.

Vedeta a intervenit la ”Star Magazin”, unde a vorbit despre apucăturile fostului său iubit:

”Vreau să vă rog să intrați pe pagina mea oficial și să dați un clik pentru că doar împreună putem face ceva, nu vreau să plătim din banii noștri publici persoane care au probleme grave și un asemenea trecut. Să te masturbezi de unul singur, să vorbești. Știți că multă lume a spus că este o răzbunare personală. Nu eu am pus filmulețele în spațiul virtual, mi-a fost spartă corespondența, eu dacă aș fi știut că are aceste apucături, încetam orice discuții. Eu am fost un om bun și un om civilizat, nu este o răzbunare, să mi se bage degetele în ochi. Ne spune să ne uităm că munca lui este în Primărie. El se crede mai presus de orice. Ce a făcut acest băiat, cu ce s-a evidențiat, câți ani are în diplomație? Cam de la ce vârstă a studiat el? Pune niște facultăți din burtă. Acest individ va fi plătit din banii noștri. Uitați-vă, oameni buni la aceste filmulețe, sunt scandaloase. Am fost sunată de un număr necunoscut și mi s-a spus că mai există două filmulețe care nu sunt cunoscute în spațiul public și că sunt în același registru. Vreau să vă reamintesc. Există o doamnă extrem de potentă financiar, trăiește la Bruxelles și este nimeni alta decât fosta mamă vitregă a lui Tudy”.

Aceasta a mai vorbit și cum s-a întâlnit cu Tudy.

”La început încearcă să fie o persoană extrem de educată și sentimentală, bine educată. Doar nu intra în viața mea înjurând. Eu consider că scopul a fost să producă un dezastru în viața mea. Mama lui vitregă a vrut să mă atenționeze că este un escroc. Este o rușine”, a mai spus Oana la Antena Stars.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest