Oana Zăvoranu, declarații inceidare despre nuntă! ”Eu l-am cerut”

 

Nici măcar furtuna nu o opreşte pe Oana Zăvoranu să facă ce-şi doreşte la orice oră din zi sau din noapte. Chiar dacă ploua de rupea, bruneta şi-a luat soţul şi a dat o fugă la piscină, unde a răspuns la cele mai incomode întrebări despre nuntă.

Oana Zăvoranu şi-a găsit sufletul pereche şi este mai hotărâtă ca oricând să-şi pună pirostriile. ”Voi credeţi că după câte am îndurat, acum sincer, credeţi că aş avea nevoie să stau cu cineva care să mă enerveze, să nu mă iubească, să mă... ce motive aş avea eu pe lumea asta când puteam sta singură pentru că niciodată n-am avut problema să mă mărit: "aoleu, rămân nemăritată, ce mă fac, ce mă fac?" Nu frate, s-a întâmplat, mi se pare normal să facem şi cununia religioasă. Ce sens avea să mă mărit sau să mai mult de atât, să stau, să locuiesc cu cineva dacă nu simţeam. E logic că am un zen şi o linişte sufletească care m-a făcut să-l doresc, să fie pentru că eu l-am cerut de soţ, să fie soţul meu. Şi uite-l cât e de frumos. El este botezat creştin-ortodox. El mănâncă carne de porc, el nu are probleme de astea că nu mâncăm de aia, că ţinem... el este învăţat româneşte şi n-are chestii de astea”, le-a spus Oana Zăvoranu fanilor care o urmăresc.

Se pare că Oana Zăvoranu va avea parte de o nuntă pur românească!

S-a căsătorit cu Alex Ashraf
Oana Zăvoranu, în vârstă de 43 de ani, pe numele adevărat Ioana Zăvoranu, este o actriță, cântăreață și moderatoare de televiziune din România. Bruneta este la a doua căsnicie. Aceasta a fost măritată timp de 7 ani cu Pepe, de care a divorţat cu scandal. Alex, actualul soţ al Oanei Zăvoranu, este şi el tot la cea de-a doua căsătorie. Tânărul a fost căsătorit cu Alexandra Oncescu, femeia care i-a dăruit şi un băieţel, de care însă acesta refuză să se ocupe.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest