Oana Zăvoranu, declarații exclusive la Antena Stars, după divorțul de Alex Ashraf: „Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă”

 

După 7 ani de mariaj, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au ales să meargă pe drumuri diferite. Ce a spus vedeta în exclusivitate la Antena Stars.

 

Oana Zăvoranu a confirmat divorțul de Alex Ashraf astăzi. Cei doi erau căsătoriți din 2016 și au decis să pună punct relației care dura, așadar, de nu mai puțin de 7 ani. Vedeta a făcut primele declarații, cu un văd iz de ironie, în exclusivitate la Antena Stars despre separarea oficială de Alex Ashraf. Ea a anunțat că este o femeie liberă și disponibilă!

 

”Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu... așa sunt eu, cu chef de viață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele”,a spus Oana Zavoranu pentru Antena Stars.

 

Diva a postat un mesaj similar și pe contul oficial de facebook. „In sfarsit sunt o femeie libera! Astept pretendentii care se uitau de pe margine si salivau….glumesc…😁 Sunt plina de iubire si incredere in tot ce vine bun spre mine !😁 Va pup si va iubesc mult ❤️”, a postat Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare.

 

Cu ceva vreme în urmă, Oana Zăvoranu se arăta foarte atașată de bărbatul cu care a fost căsătorită vreme de 7 ani. „Alex m-a învăţat ce înseamnă dragostea adevărată. Este singurul bărbat care m-a făcut să înţeleg cu ce se mănâncă dragostea”, spunea Oana Zăvoranu într-un interviu despre Alex Ashraf


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest