Oana Zăvoranu, declaraţii şocante după ce a fost acuzată că şi-a abandonat bunica! „Am luat-o cu râie de acolo” VIDEO

 

Oana Zăvoranu este protagonista unui scandal de proporţii. După ce a fost acuzată că şi-a abandonat bunica şi umilită de directorul azilului, în care a stat bătrâna, vedeta a făcut astăzi, declaraţii şocante despre adevărata situaţie, atât în faţa judecătorilor, cât şi în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Oana Zăvoranu a mărturisit că directorul azilului de bătrâni, în care a stat bunica sa, încearcă să îşi facă un renume pe spatele ei. Acuzată de acesta că nu ar fi plătit taxa la zi, de vreo şapte luni, chiar dacă i-a încasat pensia, Zăvo a făcut lumină în scandalul de proporţii.

Conducerea căminului susţine că Oana Zăvoranu nu ar fi fost interesată niciodată, cu adevărat, de soarta bătrânei, tocmai de aceea a lăsat-o în voia sorţii. În cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, actrița a mărturisit că nu a fost niciodată vorba de aşa ceva. Ci din contră. Ori de câte ori a încercat să o scoată din chinul și mizeria în care stătea, statul nu i-a permis, până nu a câştigat în primă instanţă. Mai mult de atât, se pare că Zăvo nu a semnat niciodată vreun contract cu azilul respectiv, aşa că acuzaţiile care i se aduc sunt total nefondate.

„Eu nu am semnat niciun contract pe baza căruia să stea în azilul acestui mare om de afaceri, care de fapt, e vai de capul lui. Am luat-o cu râie de acolo şi slabă, vai de capul ei. Încercând să o luăm de câteva ori şi până nu am câştigat în primă instanţă, nu ne-au lăsat să o luăm. Luaţi-o, dar nu o luaţi, că pot să mulg bani de la tine şi pot să spun pe la tv că ai abandonat-o - chestii de fac oamenii mărunţi. Nu aveam cum să îmi achit datoriile, din moment ce eu nu am semnat niciun contract cu azilul respectiv. În perioada aceea, în apartament stătea o individă, prietenă cu mama şi ea a semnat actele cu acest azil, de unde am luat-o” a spus Oana Zăvoranu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest