Oana Zăvoranu, hărțuită după ce a apărut într-un anunț pentru dame de companie! „Îmi sună telefoanele noaptea”

 

Oana Zăvoranu se află într-o situație extrem de neplăcută. Cineva fotografii cu actrița pe un site cu anunțuri pentru dame de companie, iar de atunci este agasată telefonic de necunoscuți. Ajunsă la limita răbdării, vedeta a răbufnit și caută să i se facă dreptate.

Oana Zăvoranu a descoperit că anumite imagini cu ea, în ipostaze sexy, au împânzit site-urile de anunțuri pentru servicii sexuale. Fotografiile cu vedeta sunt folosite într-un mod fraudulos pentru a promova platforma de escorte, astfel că actrița a cerut ajutorul urmăritorilor săi de pe internet, în speranța că va reuși sa rezolve cumva problema.

„Vă rog pe toți cei care cunoașteți amănunte despre cum se fac fraudulos aceste anunțuri mizerabile și false de „dame de companie și consumație”, doar în scopul câștigurilor împuțite și a folosirii frauduloase, fără vreun drept sau acord, a imaginii unei vedete sau persoane publice în scopuri pecuniare, să îmi scrieți ce este de făcut și să raportați în masă acest site belit și ordinar”, a scris Oana Zăvoranu.

După căutări amănunțite, Oana a reușit să descopere de unde provine server-ul site-ului în cauză. Potrivit informațiilor obținute de vedetă platforma are locația în Anglia și are de gând să ceară daune intelectuale și morale, din cauza denigrării.

„Am inteles ca este undeva prin Anglia ăsta care are mare tupeu...cu ocazia asta o sa imi plateasca si niste daune intelectuale si morale, ca daca l-a mancat in cur ca pe maimuta.....trebuie scarpinat prostul!🤬🤬🤬 Cretinii dracu...si ma mai mir de ce imi suna telefoanele noaptea ca la gara😩” a mai scris vedeta.

Vezi această postare pe Instagram

VA ROG PE TOTI CEI CARE CUNOASTETI AMANUNTE DESPRE CUM SE FAC FRAUDULOS ACESTE ANUNTURI MIZERABILE SI FALSE DE ‘ DAME DE COMPANIE SI CONSUMATIE’, DOAR IN SCOPUL CASTIGIRILOR IMPUTITE SI A FOLOSIRII FRAUDULOASE, FARA VREUN DREPT SAU ACORD, A IMAGINII UNEI VEDETE, SAU PERSOANE PUBLICE IN SCOPURI PECUNIARE, SA IMI SCRIETI CE ESTE DE FACUT SI SA RAPORTATI IN MASA ACEST SITE BELIT SI ORDINAR... Am inteles ca este undeva prin Anglia ăsta care are mare tupeu...cu ocazia asta o sa imi plateasca si niste daune intelectuale si morale, ca daca l-a mancat in cur ca pe maimuta.....trebuie scarpinat prostul!🤬🤬🤬 Cretinii dracu...si ma mai mir de ce imi suna telefoanele noaptea ca la gara😩😩😩 Multumesc celor ce ma vor ajuta,ANTICIPAT LOVE, OANA 🎯🎯🎯⭐️⭐️⭐️❣️❣️❣️ #oanazavoranu #me #us #acting#actress #love #family #together #forever #youandme #youandmeforever #beautiful #sexy #sexyness #glam #body #thin

O postare distribuită de OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu) pe


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest