Oana Zăvoranu l-a luat în vizor și pe Marius Elisei, după războiul cu Oana Roman: „Ți-am auzit strigătul de disperare”

 

Războiul dintre Oana Zăvoranu și Oana Roman este departe de a se fi încheiat. „Querida” l-a luat acum în vizor și pe Marius Elisei, iar odată cu mesajul transmis acestuia, actrița a săgetat-o din nou pe fiica lui Petre Roman!

Conflictul dintre Oana Zăvoranu și Oana Roman capătă proporții din ce în ce mai mari pe zi ce trece. După ce soția lui Marius Elisei și-a exprimat admirația față de Pepe, „Querida” a făcut-o cu ou și cu oțet pe aceasta, dând de înțeles că întotdeauna l-a privit pe artist mai mult decât pe un prieten.

„Și de ăsta e tare mândră... E... ea ar vrea ca și el să fie mândru de ea și așa ca „iubit” că de mult timp visează în secret la el... la el și el... NIMIC, BĂI NENE. (...) „Dar tu... continuă să visezi... că visul moare ultimul”, i-a transmis Oana Zăvoranu Oanei Roman, pe contul de Instagram.

Acum Oana Zăvoranu a atacat-o, din nou, pe Oana Roman, însă printr-un mesaj transmis soțului ei, Marius Elisei. Vedeta l-a luat în râs pe partenerul de viață al fiicei lui Petre Roman, după ce acesta a publicat mesajul: „Lăsați copiii să creadă în Moș Crăciun! Voi credeți în continuare în prodise pentru slăbit și nimeni nu vă strică magia!”

„Marius, ți-am auzit strigătul de disperare. Mai rezistă puțin că a găsit (n.r. Oana Roman) o piață acum de unde papă și o să aibă păpălică moca și nu mai ești în pericol”, a scris Oana Zăvoranu pentru Marius Elisei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest