Oana Zăvoranu, nou atac la adresa bombelor sexy din România: „Niște pocnitori cu o chiflă în stomac”

 

Oana Zăvoranu nu se potolește! Diva a lansat un nou atac la adresa bombelor sexy din România, pe care le-a catalogat drept „niște pocnitori cu o chiflă în stomac”!

Face ce face și atrage atenția asupra ei! După ce s-a luat de persoanele publice din showbiz, care au pierdut numărul vizitelor la medicul estetician, Oana Zăvoranu a lansat un nou atac asupra bombelor sexy din lumea mondenă pe care le-a pus la zid, din cauza discrepanței dintre imagine și adevăr!

Oana Zăvoranu a făcut referire la fetele de oraș care se etalează cu produse care aparțin unor brand-uri scumpe, pentru a da impresia că sunt „dotate” financiar, însă adevărul este cu totul și cu totul altul.

„Sunt unele mișto care nu se dau în stambă. În schimb, astea pe care le văd pe social media sau televizor, categoric NU... Sunt niște pocnitori cu aere de dive, cu o chiflă în stomac și genți fake 3. Cunoscătorii știu ce zic”, a scris Oana Zăvoranu la un InstaStory.

Pe lângă atacul lansat recent, Oana Zăvoranu a avut încă o reacție dură la adresa „divelor” care își fac prea multe operații estetice faciale, din cauza cărora ajung de nerecunoscut. După ce a fost criticată pentru modul în care vorbește de femeile care apelează la ajutorul medicului estetician, dat fiind că și ea a suferit mici intervenții, vedeta a ținut să precizeze că nu le judecă pe cele care doar îmbunătățesc anumite trăsături, ci pe cele care le schimbă întru totul.

”Ideea este sa te intretii pentru a-ti pastra ( conserva) naturaletea, tineretea si trasaturile caracteristice, nu a te bombarda de operatii si injectii care sa te transforme intr-un mutant la indigo, asa cum sunt in proportie de 99% toate baragladinele cu aere de ‘dive’ din ziua de azi, care salașluiesc printre noi 🥱”, a scris Oana pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest