Oana Zăvoranu se pregătește să devină mamă la 47 de ani? „Eu vreau băiat, Alex vrea fetiță”

 

Dacă în urmă cu câțiva ani, Oana Zăvoranu susținea cu vehemență că nu vrea să devină mamă, iată că soțul său, Alex Ashraf pare că a convins-o să facă împreună un copil. Și mai mult decât atât, vedeta a mărturisit chiar că își dorește un băiat!

Oana Zăvoranu este un personaj controversat din showbiz-ul românesc! Actrița întotdeauna a fugit de tipare și și-a expus personalitatea reală în fața fanilor săi. Iar prin faptul că mereu a spus lucrurilor pe nume, a atras atât simpatie, cât și antipatie din partea oamenilor.

Așa cum a făcut-o și atunci când a spus că nu își dorește să devină mamă. După ce a fost pusă la zid pentru alegerea de a nu avea copii, Oana Zăvoranu i-a pus la pământ pe cei care s-au băgat în viața ei personală, mai mult decât ar trebui.   

„Uite că nu vreau ,că nu e momentul încă, că nu simt și că nu e treabă voastră. Ok ? Întrebare mega comunistă și impertinență ?, zilnic pusă! ?. Mă și vedeți pe MINE făcând sondaje în rândul populației „Când credeți că ar trebui să am și eu copii?'?. Faptul că împărtășesc cu voi multe din viața mea, nu înseamnă că vorbim și despre ce trebuie fac eu în patul meu. Și în mod constant, întrebarea asta vine numai de la țărănci înapoiate, care cred în mintea lor că scopul vieții este să faci 100 de copii, să stai numai călăre zi și noapte și să te fălești după cu ei !?”, spunea Oana Zăvoranu, în urmă cu ceva timp.

Acum, în cadrul unui live pe care l-a făcut alături de soțul ei, pe Instagram, Oana Zăvoranu și-a schimbat poziția în ceea ce privește dorința de a deveni mamă. Dacă până acum actrița spunea „nu!” cu vehemență la ideea de a avea un copil, actrița a mărturisit că ea și Alex și-ar dori să fie părinți.

Eu am zis că vreau fată, să nu am concurență, să stea cu mama. Pe când un copil? Stați și veți vedea. Ai burtică?„, a spus Alex Ashraf, în timp ce Oana l-a completat: ” Da, puiule, nu mai pot. Sunt într-o burtă toată!”. ”Nu, că vrem. Vrem amândoi un bebe. Oana vrea băiat, eu vreau fată!”, a continuat soțul Oanei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest