Oana Zăvoranu și medicul Furtună, față în față la Curtea de Apel: ”Am deput totul la dosar”

 

Medicul care o acuză pe vedetă de șantaj a făcut primele declarații referitoare la această speță.

 

Oana Zăvoranu a fost dată în judecată de doctorul Bogdan Furtună, cel alături de care a pus bazele cunoscutei clinici. Acesta susține că a fost șantajat de vedetă și pus să plătească 40.000 de euro. Medicul Furtună a făcut și primele declarații referitoare la această speță.

 

„Nu neapărat la sugestia mea (n.r. s-a înființat clinica), dânsa avea o viziune și eu am zis să o ajut. Am avut o relație ok, interumană și de lucru. Nu neapărat sărbătorile (nr. că le petreceau împreună), dar să ieși cu cineva la o masă nu cred că e ceva mai mult decât obișnuit. E vorba de 40.000 de euro, am mai spus. Am depus totul la dosar”, a declarat medicul care susține că a fost șantajat de Oana Zăvoranu

 

De partea cealaltă, învinuita Oana Zăvoranu a spus pentru Știrile Antena Stars: „A fost audiată partea vătămată. Nu este adevărat, dar el poate să spună orice. În sala de judecată s-a întâmplat orice se întâmplă într-o sală de judecată. Se audiază martori, persoane vătămate, inculpați. S-a decis ca declarația mea să fie făcută pe 25 martie, la ora 11.00 (...) Furtuna se adresa nouă cu nașul și nașa și a făcut Crăciunul la noi acasă, avea o relație foarte, foarte apropiată, adică se glumea, eram într-o relație aproape de rudenie. Urma să fim și nași. Această clinică a luat naștere la sugestia lui Furtună și a unei prietene comune”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest