Băieţi, ATENŢIE! Oana Zăvoranu este singură şi disponibilă!

 
+2 click pentru
galerie


Liberă ca pasărea cerului, Oana îşi face toate poftele fără să ţină cont de nimeni. Weekendul trecut, bruneta s-a distrat ca o adolescentă într-un club din Capitală

De când este o femeie liberă, Oana o ţine numai în distracţii. Weekendul trecut, vedeta a mers într-un club din Capitală unde n-a dus deloc lipsă de admiraţia şi avansurile bărbaţilor.

De această dată, bruneta i-a picat cu troc mai tinerelului Mario, fiul lui Gino Iorgulescu. "M-am simţit sufocată toată noaptea. Mario a stat numai lipit de mine. A venit, s-a prezentat, apoi a început să mă bombardeze cu declaraţii şi complimente. Mă mângâia, mă îmbrăţişa. Nu mai ştiam cum să îl îndepărtez de mine, deşi i-am spus că nu îl văd decât ca pe un amic".

În club, Oana s-a distrat alături de o prietenă. Şi cum fetele nu puteau să petreacă singure, Tommy, studentul israelian, le-a însoţit până la un moment dat. Deranjat de insistenţele lui Mario, presupusul iubit al Oanei a plecat singur din club înainte ca distracţia să ia sfârşit. "A venit şi Tommy cu noi, dar nu a stat prea mult. După aproximativ 30 de minute, a plecat acasă. S-a supărat că Mario se dădea insistent la mine. Treaba lor, nu mă interesează!"

La cei 41 de ani, Oana se comportă ca şi cum ar fi la prima tinereţe.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest