Oana Zăvoranu vrea să dea lovitura în cinematografie: „Am un scenariu foarte bun. În România nu există!”

 

Bruneta a pus la punct aproape toate detaliile. Cu ce se va ocupa în noua proiecție pe care o are în plan.

 

Oana Zăvoranu a mărturisit, în direct, la Antena Stars că vrea să facă propriul ei film. Chiar dacă mulți ar fi interesați de o peliculă biografică, cea supranumită Querida are un cu totul alt plan. Nu are de gând să-și expună viața încă în cinematografe, ci își dorește să pună pe pânză un alt gen de film. Deja, vedeta a scris scenariul. Ea a oferit primele detalii despre filmul pe care vrea să-l scoată, astfel că a explicat că o să fie o combinație de genuri, între thriller și horror, ceva ce încă nu este în România și cu siguranță ar prinde la public, întrucât sunt mulți iubitori ai genului.

 

Bruneta va fi un fel de Sergiu Nicolaescu în variantă feminină. Pe lângă scenaristă și actriță va fi și producătorul filmului. S-a exclus doar din rolul de regizor, acolo unde are o soluție mai bună. Nu se știe cu exactitate când vor demara filmările, dar cum Oana Zăvoranu este foarte ambițioasă atunci când vine vorba de propriile ei dorințe este de așteptat ca aceasta din urmă să se materializeze destul de repede.

 

"Și să fac un film, nu neapărat după viața mea. Am un scenariu de film foarte bun, care îmi aparține. Este unul foarte bun, e un fel de thriller-horror, ceea ce în România nu există. Există foarte multă lume care iubește acest gen. Producător, actriță, la regizor nu m-aș băga pentru că am un om foarte bun, care,zic eu, ar fi de minune!", a declarat Oana Zăvoranu la Antena Stars.

 

În trecut, Oana Zăvoranu a avut tangențe cu lumea artistică. Ea a primit în anul 2002 primul său rol într-un serial de televiziune, sitcom-ul La bloc. Doi ani mai târziu, în 2004, Zăvoranu a apărut în filmul italian Modigliani, unde a interpretat rolul Eugeniei Modigliani. Pelicula a înregistrat un mare succes în țara sa de origine, având încasări de peste un milion de dolari americani doar în Italia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest