Oare el să fie iubitul misterios al Innei? Detaliile care ar demasca relaţia secretă dintre cei doi

 
+4 click pentru
galerie

În ciuda faptului că este una dintre cele mai cunoscute artiste românce, atât pe plan naţional, cât şi pe plan internaţional, nu se ştiu foarte multe lucruri despre viaţa amoroasă a Innei. Nu de puţine ori, admiratorii acesteia și-au ridicat semne de întrebare vizavi de statutul amoros al cântăreţei.

Cel mai recent zvon ar fi că între Inna şi fotograful ei personal, John Perez s-ar lega o frumoasă idilă. Lucru care nu reprezintă deloc o noutate, dacă analizăm puţin istoricul celor doi. În urmă cu câţiva ani, Inna şi John Perez au fost surprinşi împreună în ipostaze tandre, iar relaţia dintre ei ar fi durat aproximativ doi ani de zile.

Oare flacăra dintre cei doi să se fi reaprins? Gesturile pe care John Perez le face pentru Inna, așa ar indica. Cei doi par din ce în ce mai apropiaţi, iar pe lângă faptul că sunt împreună constant, atât la concerte, cât şi la shooting-uri, John Perez obişnuieşte sa posteze numeroase fotografii, pe profilul lui de instagram, cu frumoasa artistă.

Cum detaliile sunt cele care fac diferenţa, ne-am arunca să spunem că între cei doi este mai mult de o relaţie de prietenie. Şi dacă luăm în considerare şi apropierile din trecut, am spune că nu este deloc exclus ca Inna şi John Perez să formeze un adevărat cuplu, departe de ochii lumii.

Totodată, ce ar mai fi de menţionat este faptul că John Perez este un bărbat căsătorit care are şi un copil. Probabil acesta ar fi motivul pentru care preferă să nu se afişeze şi să îşi ţină relaţia ascunsă. Dar cum deocamdată zvonurile nu au fost nici infirmate, nici confirmate de vreunul dintre ei, rămân la stadiul de supoziţii. Care este adevărul, rămâne de văzut.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest