Obiceiuri pe care le faci și îți strică forma sânilor fără să știi!

 

Zona decolteului este una foarte delicată. În timp ce majoritatea femeilor se axează pe zona feței să fie cât mai îngrijită, și pieptul are nevoie de o atenție specială.

În viața de zi cu zi fiecare femeie comite, fără să vrea, greșeli care în timp îi modifică sau chiar îi strică forma sânilor. Majoritatea sunt gesturi care nu ar ridica suspiciuni că te-ar putea afecta, însă consecințele se văd după câțiva ani și uneori sunt ireversibile.

Ce nu trebuie să faci:

  • Să nu porți mărimea greșită la sutien. Conform BrightSide, doar 25% dintre femei poartă mărimea potrivită la sutien. Celelalte femei aleg întotdeauna măsuri prea mici sau prea mari. Oricum ar fi, sânii își pierd forma, iar sutienele mai mici constrâng vasele de sânge.
  • Pensatul pufului de pe sâni. Zona pieptului e sensibilă la pensat, așadar este recomandat să scapi de puf în moduri mai blânde.
  • Ciupitul sânilor. Chit că pare doar o joacă, acest lucru poate avea același efect ca sutienul prea strâns pe sâni. Aceeași regulă se aplică în privința piercing-urilor și a tatuajelor.
  • Practicarea alergatului fără sutien special. Aici forța gravitațională își spune cuvântul. O bustieră care să-ți țină sânii strânși de corp este esențială pentru a evita deformarea.
  • Dormitul pe burtă. Acesta nu îți micșorează sânii, însă forma lor se va schimba cu timpul. Dacă vrei să dormi pe burtă fără a face rău, pune-ți sub piept pătura sau o pernă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest