Obişnuieşte-te să bei apă caldă cu lămâie dimineaţa! Te vei simţi în fiecare zi mai bine

 

Destul de multe persoane au auzit despre faptul că apa caldă cu lămâie băută dimineaţa, pe stomacul gol, face minuni. Ei bine, nu este doar un simplu zvon, ci este cu adevărat unul dintre cele mai sănătoase obiceiuri. Această băutură îţi va hrăni organismul încă de dimineaţă şi îţi va potoli setea.

Pe termen lung, apa caldă cu lămâie îţi va îmbunătăţi starea organismului şi te va face să te simţi din ce în ce mai bine. Treptat, va elimina toxinele din organism şi vei simţi o schimbare cu fiecare zi care va trece, în care ai respectat acest obicei.

Iată ce se poate întâmpla cu organismul tău, dacă dacă vei consumă zilnic, dimineaţa apa caldă cu lămâie, conform site-ului secretele.com.

Se va echilibrează ph-ul în organism, datorită faptului că lămâia este una dintre cele mai alcaline alimente existente. Digestia va funcţiona mai bine pentru că  apa caldă stimulează tractul gastro-intestinal și peristaltismul.

Apa plată cu lămâie curăţă pielea şi întărește imunitatea. De asemenea, prin aportul celor patru electroliți (sodiul,potasiul, magneziul și calciul) aduși de această combinație, hidratarea organismului nu va mai fi o problemă. 

Durerile articulare și musculare vor fi ameliorate, va scade tensiunea arterială şi de asemenea previne  apariția cancerului. Mai mult decât atât, va fi stimulat procesul de pierdere în greutate în mod natural. 

Apa caldă în combinație cu sucul de lămâie dizolvă calculii biliari, pietrele la rinichi, pietrele pancreatice și depozitele de calciu.  Reduce arsurile la stomac şi diluează acidul uric; un nivel ridicat de acid uric provocă dureri articulare. De asemenea, grăbeşte vindecarea oricărei probleme.

Aşadar, sunt o mulţime de motive pentru care ar fi bine să ai mereu lămâi în casă şi să te obişnuieşti să bei apă caldă cu lămâie dimineaţa. Dă o fugă până la magazin şi cumpără aceste fructe minunate, iar dimineaţa stoarce o jumătate de lămâie într-un pahar de 200 ml de apă călduţă. Efectele vor vizibile chiar din prima zi.   

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest