Șocant! Sișu prins în flagrant în timp ce își bătea soția!

 

Decizia judecătorilor de a nu emite un ordin de protecţie pe numele cântăreţului Tudor Sişu conţine amănunte incredibile despre scandalul care a dus la despărţirea acestuia de fosta soţie, Cătălina Radu.


În dosarul lui Sişu scrie negru pe alb că soţia a cerut despărţirea ''din cauza comportamentului agresiv al artistului, ce a culminat cu un eveniment petrecut pe 1 noiembrie 2013. Pârâtul a pătruns cu forţa în apartamentul în care locuia reclamanta , pe care a agresat-o fizic şi verbal. '' Organele de poliţie l-au surprins în timpul agresiunii, a fost încătuşat şi condus la poliţie.


Cătălina le-a mai povestit judecătorilor că la două zile după incident, Tudor Sişu a revenit la uşa ei. N-a vrut să-i deschidă, ci a chemat direct poliţia. Până ca oamenii în uniformă să ajungă, Sişu a dispărut. În ciuda acestor elemente, la sfârşitul lunii trecute judecătorii n-au considerat că Sişu ar fi periculos şi au refuzat să semneze un ordin prin care artistului îi era interzis să se apropie de soţie sau de copil. Culmea este că Sişu a fost agresiv şi în public, iar atitudinea sa a fost filmată.


Tudor Sişu a fost eliberat din închisoare în vara anului trecut. El a fost condamnat în 2011 pentru trafic de droguri.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest