Ce drăguuuţ! Mihaela Rădulescu, declaraţie de dragoste pentru Dani Oţil!

 
+3 click pentru
galerie

Când dragostea e mare, nimic nu mai contează! Nici vârsta, nici distanţa nu pot sta în calea cuplului Mihaela Rădulescu - Dani Oţil. Pe lângă multe alte lucruri în comun, pe cei doi îi uneşte pasiunea pentru sport.

Şi cum diva se implică în tot felul de proiecte umanitare, îmbină utilul cu plăcutul şi se ocupă de ele alături de iubitul său.

În urmă cu doar câteva ore, Mihaela i-a făcut o declaraţie de dragoste simpaticului prezentator, alături de un îndemn pentru oamenii care vor să se implice într-o acţiune caritabilă.

"Toţi bărbaţii din imaginile alăturate îmi sunt excesiv de dragi (unul chiar puţin mai mult:))
Ce ne leagă? Cu toţii promovăm participarea la un maraton profund umanitar, "Wings for Life", care se va întampla simultan în peste 40 de ţări, pe patru mai.

NU trebuie să fii atlet profesionist ca să te înscrii, ci să fii OM bun, care vrea să-şi doneze taxa de participare şi efortul personal fundaţiei "Red bull Wings for life", ce finanţează cercetarea pentru găsirea unui tratament care să-i ajute să meargă pe cei aflaţi în scaune cu rotile.

Tare m-aş bucura să vă conving să faceţi o treabă grozavă pentru încrederea voastră de sine - o participare la un maraton. Chiar dacă alergaţi numai un kilometru, e o realizare cu care vă puteţi mândri oricând şi oricui, mai ales că e un maraton caritabil, nu unul clasic.

Doar intraţi acum pe site-ul www.wingsforlifeworldrun.com şi înscrieţi-vă. Nu mai fiţi leneşi, ieşiţi puţin din rutină şi faceţi ceva special, ceva care să lase o urmă....".

Sursa: Facebook


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest