Olguța Berbec, primele declarații după ce a dezvăluit că este însărcinată în cinci luni! Ce sex va avea copilul

 

Olguța Berbec trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale! Intepreta de muzică populară va deveni mamă pentru a doua oară, iar după ce a anunțat că este însărcinată în cinci luni, ne-a oferit și priemele declarații despre stările prin care trece, precum și ce sex va avea copilul.

Contactată de reporterii Antena Stars, Olguța Berbec ne-a dezvăluit că primul trimestru de sarcină nu a fost deloc unul ușor, însă este fericită că grețurile și stările de rău au trecut, în sfârșit.

„Mi-a fost foarte rău, dar acum îmi este bine. Chiar mă bucur de perioada asta. A trecut perioada grea.” ne-a spus Olguța Berbec.

Ce sex va avea copilul

Mai mult de atât, în cadrul conversației, Olguța Berbec ne-a dezvăluit și sexul copilului pe care îl poartă în pântece deja de cinci luni! Interpreta de muzică populară va fi mămică de fetiță! Deși își dorea un băiețel, gândul că micuța sa va avea o surioară, o încântă !

„Am cinci luni deja și o să avem tot o fetiță. Se va naște la finele lui ianuarie. Eu ma așteptam la un băiețel. Mi-am dorit. Iar soțul și fetița au vrut fetiță. Fetița a fost puțin speriată de veste, dar acum este bucuroasă de veste. O să fie două surori, se vor avea una pe cealaltă!” ne-a mai spus interpreta de muzică populară.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest