Olivia Steer, încântată de horărârea lui Viorel Cataramă de a se autoinfecta cu noul coronavirus: „Eroul va lupta cu balaurii”

 

Olivia Steer este de părere că nu există coronavirusul, astfel că este de acord în totalitate cu decizia pe care a luat-o Viorel Cataramă de a se autoinfecta cu COVID-19, pentru a demonstra că nu există niciun motiv real de teamă!

Face ce face si reușește să șocheze! Olivia Steer a ținut să transmită un mesaj de încurajare pentru afaceristul care s-a infectat voluntar cu noul coronavirus. Cunoscuta militantă împotriva vaccinurilor consideră că situația actuală este doar „o peliculă bine regizată” montată pentru a implementa spaimă și teroare în mințile românilor.  

Totodată, Olivia Steer a atins și subiectul unui posibil divorț dintre Viorel Cataramă și Adina Alberts, despre care a mărturisit că nu își dorește ca cei doi să se despartă din simplul fapt că sunt de păreri diferite în ceea ce privește coronavirusul.

„Tot ce îmi doresc e să urmăresc, cum va lupta eroul (acum că și-a descoperit vocația mitică) cu toți balaurii corupției și minciunii și cum îi va învinge pe toți. Cu sufletul la gură, vreau să urmăresc. Vreau să vad, în sfârșit, o poveste adevărată, demnă de formula clasică actualizată: "Va fi odată, cum a mai fost odată, demult, ... de cînd se luau de gît lupii cu mieii de se sărutau, înfrățindu-se" și așa mai departe și așa mai departe... Viorel Cataramă mi-a câștigat categoric atenția. Și respectul!”, a scris Olivia Steer, pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest