Omar Arnaout a stârnit un val de reproșuri după ce a reinterpretat ”Florile tale” ale lui Nicole Cherry!

 

Artistul și-a luat prin surprindere comunitatea de pe TikTok cu o viziune muzicală proprie asupra melodiei care e acum în trending-ul românesc, provocând numeroase comentarii negative.

 

„Florile Tale”, ultima piesă a lui Nicle Cherry, este în topuri în această vară. Ea a fost reinterpretată în maniere originale de diverși artiști de pe plaiurile autohtone, între care Luis Gabriel ori Omar Arnaout. Unele au fost amuzante, altele din contră, au stârnit nemulțumirea ascultătorilor de pe rețelele de socializare.

 

Omar Arnaout a avut o interpretare proprie, el spunând că a distrorsionat, ori a imprimat anumite tonalități deranjante, tocmai pentru a-și testa publicul. Fanii care au văzut videoclipul său nu au ezitat să nu comenteze. Secțiunea comentariilor a fost luat cu asalt, astfel că numeroși hateri l-au pus la zid și l-au criticat că nu știe, aducându-i jigniri cum că meserie de cântăreț nu este pentru el.

 

"Eu cânt, numai că duc totul într-o altă tonalitate, la diferite melodii. Pe Tiktok sunt mulți care alimentează cearta. Eu am făcut o chestie deranjantă auditiv, e o mică strategie în care stau și mă mir cât de ușor pot fi activați unii oameni. Bineînțeles, am alimentat asta cand am vazut ca oamenii au sărit. (...) Alții și-au dat seama și mi-au zis că e vorba despre o glumă, însă alții nu și au dat cu hate, cum se întâmplă de obicei pe TikTok. (...)", a declarat Omar Aranout la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest