Omul de 250 de ani care s-a născut din apă și vindeca oamenii din jur! Care este secretul lui?

 

S-a născut în India şi a trăit peste 250 de ani! În jurul lui s-au născut mai multe legende incredibile, iar viaţa sa a fost una de-a dreptul impresionantă.

Despre Devraha Baba, legenda spune că s-a născut din apă şi nu din femeie, fapt pentru care se simţea atât de bine în mediul său încât putea să-şi ţină respiraţia de a putea sta sub apă mai bine de 30 de minute. Indianul mânca doar fructe şi legume şi practica yoga.

Baba putea comunica cu animalele şi vindeca oamenii doar printr-o singură privire sau atingere. Şi asta nu este tot! Indianul putea să prezică viitorul cu o uşurinţă ieşită din comun. Primul preşedinte al Indiei afirma că tatăl său, pe când era copil, stătea la picioarele lui Devraha Baba. Iar acest lucru se întâmpla la mijlocului secolului 19. Pe atunci indianul misterios era foarte bătrân, iar de-a lungul timpului a fost vizitat de artişti şi actori celebri. Printre ei se numără Roger Moore şi Elizabeth Taylor.

De asemenea, legenda mai susţine că Baba l-ar fi binecuvântat şi pe un celebru filosof indian din secolul 19. Iar acest lucru uluieşte  orice om normal pentru că misteriosul indian ar fi trăit mai mult decât orice pământean. Viaţa sa lungă ne duce cu gândul că acest personaj straniu nu era un om ca oricare altul ci mai degrabă un sfânt.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest