Oops! Plăcerile ascunse ale Oanei Roman, deconspirate de menajeră! I-a găsit jucăriile sexuale, în timp ce făcea curat

 

Oana Roman a fost prinsă cu mâţa-n sac! Nu chiar cu „mâţa”, ci cu jucăriile sexuale! Da, da! Aţi citit bine! Menajera pe care a angajat-o să îi facă ordine în casă a avut parte de surpriza vieţii sale!

Oana Roman a povestit un episod amuzant, care a avut loc cu ceva timp în urmă. Vedeta a mărturisit că în cadrul unei petreceri organizată de Nicu Gheară, unde aveau loc şi tombole care aveau ca premii şi jucării sexuale, vedeta a câştigat de câteva ori, motiv pentru care strânsese o adevărată „colecţie”.

Chiar dacă le ascundea de colo, colo, menajera care a fost însărcinată să îi facă curăţenie, a dat de vreo zece „jucărioare”, moment în care a rămas şocată. Totul a avut loc în urmă cu ceva timp, dar de atunci până acum, Oana Roman s-a schimbat destul de mult, fiind o femeie serioasă şi o familistă convinsă.

S-a mutat în casă nouă

Oana Roman şi-a îndeplinit unul dintre cele mai mari visuri. Acela de a se muta într-o casă după gustul său, decorată cum și-a dorit dintotdeauna şi în care să locuiască cu cele mai dragi persoane. În urmă cu puţin timp, vedeta a vorbit despre casa visurilor sale, cât şi despre care sunt planurile pe care le are.

„Am terminat! Ne-am mutat. Mai am de pus câteva tablouri şi câteva zeci de cutii de cărţi. În rest am terminat tot. Foarte frumos. Mi-a dat Dumnezeu ce nici nu am visat. Am o casa superbă şi am muncit la ea cu drag şi cu multă pasiune şi doresc tuturor să trăiască ce am trăit eu. Când o să vină vara o să fie şi mai frumos. Casa este aşa cum am vrut eu, cum am visat. Mama are camera ei, Isabela este încântată că are mai mult spațiu de joacă, pentru Marius a fost cel mai complicat. E mai greu adaptabil la schimbări atât de bruşte. Sunt împăcată cu pasul ăsta şi cu tot ce se întâmpla în viaţa mea. Mi s-au întâmplat lucruri minunate, în ultima vreme” a spus Oana Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest