Operaţiile estetice nu sunt singura soluţie! Ridică-ţi sânii cu cea mai eficientă metodă naturală

 

Orice femeie îşi doreşte să arate cât mai bine cu putinţă la orice vârstă, iar îngrijirea întregului corp este un pas important. Multe dintre reprezentantele sexului frumos nu sunt mulţumite de felul în care arată sânii lor, iar o problemă des întâlnită este cea a sânilor lăsaţi, care apare odată cu înaintarea în vârstă.

Înainte de a te grăbi să apelezi la chirurgia estetică, ia în calcul faptul că este destul de costisitoare o operaţie de ridicare a sânilor, ba chiar în unele cazuri poate avea şi efecte negative asupra organismului. Nu uita că există şi metode naturale pentru a rezolva această problemă, şi anume efectuarea regulată a unui set de exerciţii simple.

Sânii sunt formați din țesut adipos, glande și colagen (țesutul care îi menține fermi și „pe pozitii”). Dar pe măsură ce trece timpul, glandele și colagenul scad, iar locul lor e luat de grăsime. În timp, se lasă, chiar din cauza atracţiei gravitaţionale.

Una dintre cele mai bune modalități de a ridica sânii este aceea de a consolida mușchii de sub ei, deoarece aceștia le vor oferi sprijin. Când acești mușchi sunt slăbiți sau nu sunt exersaţi, țesutul mamar începe să se deformeze.

Fă aceste exerciții simple, chiar la tine acasă şi nu numai că te vei alege cu un "lifting” natural al sânilor, fără operație estetică, dar vei obține și un corp tonifiat, conform site-ului secretele.com.

Strânge la piept o minge

- se execută de pe un scaun, stând cu spatele drept. Ținând mâinile paralele cu solul, îndepărtează mingea, apoi trebuie să o apropii de corp, menținând o presiune constanța asupra ei (așa cum se observă în imagine).

- 3 serii a 10 repetări

Flotări

- dacă nu poţi să faci flotările la podea, poţi să le faci și la zid, efectul va fi același

- 3 serii a 10 repetări

Tracțiuni la bancă

- stând cu spatele pe bancă, încearcă să împingi în sus greutățile (nu trebuie să începi cu o greutate mai mare de 1-2 kg)

- 3 serii a 10 repetări

Extensii din poziția culcat

- din aceeași poziție că la exercițiul anterior, numai că nu va mai trebuie o bancă, încearcă să întinzi mâinile în exterior și să le apropii chiar deasupra pieptului (de asemenea, nu trebuie să începi cu o greutate mai mare de 1-2 kg)

- 3 serii a 10 repetări

Extensii din poziția șezut

- asemeni imaginii de mai jos, încearcă să faci 3 serii a 10 repetări.

Dacă execuţi aceste exerciții de 3 ori pe săptămână, în maxim 30 de zile vei observa o diferență remarcabilă!

Foto: Secretele.com

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest