Optează pentru o viață sexuală intensă! Top 3 alimente afrodisiace la care nu te-ai fi gândit

 

Viața sexuală este foarte importantă într-o relație. Cum poți să o îmbunătățești? Ei bine, folosește cele trei alimente care ajută la creșterea nivelului de testosteron.

Iată un top al celor mai neobișnuite alimente care îmbunătățesc viața sexuală.

1. Mierea

Dulce si lipicioasă, mierea este o sursă excelenta de bor, un mineral care ajutt la metabolizarea estrogenului. Mai mult, studii recente au dezvăluit faptul ca borul ajută și la creșterea nivelului de testosteron, hormon care duce la sporirea dorinței sexuale atât la femei, cât și la bărbați. Mai mult, testosteronul este stimulat și de complexul de vitamine B, precum și de alte enzime și nutrienți pe care îi conține mierea.

2. Usturoiul

Nu te-ai fi așteptat ca usturoiul să fie afrodisiac. Cu atât mai mult cu cât sunt persoane care nu-l recomandă înainte de a face sex, mai ales din cauza mirosului său pătrunzător. Cu toate acestea, usturoiul conține din plin alicină, o substanță care ajută la creșterea fluxului sangvin. Adaugă o porție în plus de usturoi în cina ta și sângele va circula intens prin zonele de care ai nevoie.

3. Busuiocul


Mirosul și aroma de busuioc sunt considerate afrodisiace. Mai mult, busuiocul ajută inima să pompeze mai bine sângele. Ar putea fi adevărat, din moment ce italienii sunt considerați cei mai romantici bărbați.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest