Ornela Pasăre a rămas fără simțuri după ce a făcut de două ori Covid 19: „O să mi se pară un lux”

 

Cântăreața nu mai are nici gust, nici miros după ce a trecut în două rânduri prin experiența neplăcută a virusului care a marcat omenirea în această perioadă.

 

Ornela Pasăre a vorbit în exclusivitate pentru Antena Stars despre sechelele cu care a rămas după ce a fost infectată de două ori cu virusul chinez care a pus întreaga planetă în stare de alertă. Artista a mărturisit că este mai bine de un an de când nu mai are nici gust și nici miros. În consecință, existența ei a luat o turnură neobișnuită, spunând că acum nu se poate bucura de micile plăceri ale vieții, că nu poate mirosi o floare și că nu mai simte gustul mâncării.

 

”Am avut de două ori COVID-19. De un an și ceva, nu mai am nici gust, nici miros. De vreo lună, cam așa, am început să simt cât de cât dulce, amar, dar foarte vag. Am făcut și niște tratamente, acum să vedem. Eu nu mă mai pot bucura de o floare, de niciun miros, de nicio mâncare. Mănânc, dar nu simt absolut nimic. La mine a trecut atâta timp, când trece un an și ceva și nu îți revine gustul și mirosul, îți pui deja un semn de întrebare. Este groaznic, eu când o să am din nou gust și miros, o să mi se pară un lux”, a declarat Ornela Pasăre, la Antena Stars.

 

Pentru problemele cu care se confruntă, cunoscuta cântăreață a cerut ajutor de specialitate. Medicii nu i-au dat însă cele mai bune vești, transmițându-i că din experiența lor aceste lipsuri pot să mai dureze ceva vreme: ”Mi-au spus să am răbdare, că au fost pacienți care au așteptat și doi ani. Este posibil să mai aștept încă un an, dar să sperăm că nu o să fie și cazul meu”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest