Ornela Pasăre a trecut pe lângă moarte. Dezvăluiri exclusive la Antena Stars: „Am aterizat chiar la marginea prăpastiei”

 

Cântăreața este o pasionată a sporturilor extreme, iar acest lucru a fost aproape să-i fie fatal. În urma incidentului de care a avut parte, artista nu s-a mai urcat ani buni în avion.

 

Puțini știu faptul că îndrăgita interpretă a avut o pasiune pentru sporturile extreme. Nu doar să le urmărească, ci și să le practice. Astfel, Ornela Pasăre a participat activ la un meeting de acrobații. A fost copilot într-un avion de mici dimensiuni, însă o defecțiune la sistemul de frânare ar fi putut să ducă la o tragedie. În exclusivitate la Antena Stars, cântăreața a rememorat clipele de groază prin care a trecut.

 

"Îmi plac sporturile extreme. Am participat în calitate de copilot într-un meeting aerian de acrobație. Însă, la aterizare s-a întâmplat ceva cu acel avion de mici dimensiuni și era să ne prăbușim în prăpastie. A apărut o defecțiune la frâne. S-a întâmplat o minune în acel moment și am aterizat chiar la marginea prăpastiei. Nu mai știam de mine. M-am lovit foarte tare la mâini și la cap. Mulți ani nu am mai urcat în avion. Dacă vedeam avion făceam atac de panică..,” a declarat Ornela Pasăre pentru Antena Stars.

 

Dacă efectul negativ a fost frica de avion, care a ținut-o departe de zboruri ani buni, incidentul în care a fost implicată a avut și un efect pozitiv, și anume faptul că a realizat cât de frumoasă este viața și că aceasta trebuie trăită la intensitate maximă. Este și unul dintre motivele pentru care solista susține că se simte împlinită pe toate planurile.

 

"Cred că lucrurile astea trebuie să se întâmple în viața fiecăruia, ca să învățăm să prețuim mult mai mult ceea ce avem. Noi nu punem accent pe sănătate și pe viață, ci vedem totul în roz. Eu pot să zic în exclusivitate la voi că sunt fericită din toate punctele de vedere. Băiatul și sufletul pereche mi l-am găsit la Biserică și îi mulțumesc Bunului Dumnezeu.”, a adăugat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest