Ornela Pasăre și-a învins cea mai mare teamă: „Când treci printr-un accident urci cu greu la volan”

 

Celebra cântăreață de muzică populară a reușit să se urce din nou la volan, după ani buni în care a stat departe de mașină.

 

Cunoscuta interpretă a suferit în urmă cu mai mulți ani cu accident de circulație terificant. Chiar dacă nu ea se afla la volan, ci una dintre prietenele ei, de atunci, cântăreața nu a mai condus mașina, fiindu-i teamă ca episodul să nu se mai repete. Mai mult, nici măcar prietena ei nu a fost vinovată de producerea accidentului, ci un șofer care a intrat pe contrasens și le-a izbit pe cele două femei în plin. Au trecut câțiva ani de la accident și, în sfârșit, artista a reușit să-și învingă această frică, după cum a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars. .  

 

„Câțiva ani buni au trecut de când nu m-am mai urcat la volan. Nici nu știu dacă mai știu să conduc, dar se zice că nu uiți niciodată acest lucru. Când treci printr-un accident urci cu greu la volan, cel puțin mie așa mi s-a întâmplat, cu toate că eu eram în dreapta, nu conduceam eu, eram cu mașina mea, dar conducea prietena mea. Nici ea nu a fost de vină, cel care a intrat pe contrasens a fost de vină. Mulțumesc că am scăpat cu viață. Nici nu mai contează, mașinile se repară, important e să scăpăm cu viață”, a mărturisit Ornela Pasăre, pentru Antena Stars.

 

Ornela Pasăre și-a recâștigat încrederea, asta pentru că știe că ea are calități de șoferiță, pentru că nu a provocat niciodată un accident: „O sperietură te poate face cumva să renunți, să nu mai conduci. (...) Ce fericiți o să fie cei din familia mea, toată lumea îmi spune să conduc, că am mașină și știu. Eu în viața mea nu am făcut un accident. (...) Se mai întâmplă (n.r să moară motorul), dar nu trebuie să ne descurajăm”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest