Ornela Pasăre și-a văzut visul cu ochii: „A fost o experiență de neuitat”

 

Artista a mărturisit că a avut parte de clipe pe care nu și le putea imagina în această iarnă, după ce i s-a împlinit visul pe care-l avea de câțiva ani încoace.

 

Ornela Pasăre avea de câțiva ani o dorință neîmplinită: aceea de a vizita Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac. La începutul lui 2023, artista și-a îndeplinit visul și a urcat în regatul gheții din Carpați. În exclusivitate la Antena Stars ea a povestit cum a trăit această experiență pe care nu o va uita vreodată.

 

„De vreo câțiva ani îmi doream să ajung la Hotelul de Gheață, însă, prima dată când am fost acolo nu mi-a permis timpul, pentru că trebuia să aștept foarte mult. Erau foarte mulți oameni și trebuia să stau câteva ore, apoi a venit pandemia și uite că, în sfârșit, am reușit să ajung în locul în care îmi doream foarte mult. A fost o experiență de neuitat, este unic pentru mine, a fost unul dintre cele mai frumoase locuri văzute de mine. Am fost la peste 2.000 de metri altitudine, în regatul înghețat al munților Făgăraș. Nu sunt așa de friguroasă, cred că a fost minus un grad”, a spus Ornela Pasăre la Antena Stars.

Artista a fost copleșită de expereința trăită, reușind să se așeze chiar și pe paturile de gheață din hotel: „Am stat pe acele paturi de gheață, dar nu am simțit frigul, pentru că am mâncat, m-am încălzit cu ceaiuri, cu multă dragoste și iubire, pentru că am fost înconjurată de familia mea minunată și atunci nu am mai simțit frigul. Era foarte multă lume, am stat 5 ore la telecabină, pentru că este singura care de acces pentru a ajunge la Hotelul de Gheață, dar important este că mi s-a îndeplinit visul”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest