Ornela Pasăre vrea o familie cât mai numeroasă! Declarații exclusive la Antena Stars: „Se va întâmpla cu siguranță!”

 

La câteva luni după ce și-a legat destinele de bărbatul visurilor ei, cântăreața de muzică populară a expus la Antena Stars care vor fi următorii pași pe care au de gând să-i facă în cuplu.

 

La începutul anului trecut, Ornela Pasăre și-a cunoscut soțul într-o biserică, cum de altfel a mărturisit cu ceva vreme în urmă la Antena Stars, iar după 11 luni de relație au realizat că sunt suflete pereche. Așa că bărbatul a cerut-o de nevastă în timp ce erau în vacanță în Grecia. Fără ezitare ea a spus atunci marele Da. Astfel încât în toamnă, cântăreața de muzică populară se căsătorea în secret cu alesul inimii ei.

 

Nu a trecut nici jumătate de an de la eveniment, iar relația pare să avanseze cu repeziciune. Artista se vede deja înconjurată de o grămadă de copii. Ornela Pasăre a vorbit la Antena Stars despre planurile de a deveni mamă și a dezvăluit că ea și soțul său își doresc să aibă o familie cât mai numeroasă. Niciunul dintre ei nu a făcut copii până acum, dar ambii vor să aibă cât mai mulți. Vedeta nu s-ar opri la un singur copil, văzându-se inclusiv mamă de tripleți!

 

„Ne dorim foarte mult copilași, mai ales că noi suntem niște familiști convinși și provenim din familii mari. Nu m-ar supăra dacă ar fi gemeni, dacă ar fi tripleți, ar fi minunat. Noi nu vrem să facem doar un copil, noi vrem să facem mai mulți. Noi nu avem copii și ne dorim foarte mult acest lucru, și se va întâmpla cu siguranță. Bine că suntem sănătoși! E minunat să ai copii. (...) Eu îmi doresc și fetiță și băiat, dar ce-o vrea Dumnezeu, nu am preferințe”, a spus cântăreața de muzică populară.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest