Otniela Sandu e singură și a schițat portretul bărbatului ideal: „Să fie o combinație între lucrurile acestea…”

 

Vedeta a dezvăluit în exclusivitate la Star Matinal care sunt caracteristicile pe care trebuie să le aibă un bărbat pentru a o cuceri.

Otniela Sandu este o femeie singură în aceste momente, poate și pentru faptul că este o perfecționistă, după cum ea înseși a dezvăluit în exclusivitate la Star Matinal de la Antena Stars. De altfel, vedeta a schițat și trăsăturile de caracter pe care le consideră esențiale la un bărbat, însă a mărturisit că și aspectul fizic joacă un rol important în ceea ce o privește.

„Sunt pretențioasă în general, pentru că sunt perfecționistă. Treaba asta este bună, dar și când stai să cauți perfecțiunea, nu o să o găsești niciodată, pentru că nimic și nimeni nu este perfect. Tot timpul am „defectul” ăsta. Bărbatul perfect nu există! Toată lumea se așteaptă să vină pe un cal alb sau să arate într-un anumit fel... nu. Cred că este o combinație de inteligență, simțul umorului, o personalitate destul de puternică. Trebuie să fie o combinație, un balans între lucrurile astea. Contează și aspectul fizic!”, a mărturisit blondina.

Vedeta a spus că în această perioadă nu este implicată într-o relație. „În momentul de față nu există nimeni în viața mea! V-aș spune cu tot dragul dacă apare persoana respectivă. Se întâmplă ceva în inimioara mea, dar nu există încă nimeni și când o să existe, uite așa de mână o să mă vedeți cu el”, a spus ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest