Ovidiu Buta, stilistul schimbat de America Express - Drumul Aurului: Încrederea și calitățile descoperite

 

Într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars, Ovidiu Buta a dezvăluit că a avut parte de o transformare după participarea sa la America Express - Drumul Aurului. Stilistul a trecut prin schimbări benefice și a devenit mult mai puternic decât era înainte. El a mărturisit că a câștigat mai multă încredere în sine și că și-a validat niște aspecte ce țin de rezistență.

 

"Emisiunea mi-a confirmat niște lucruri pe care le bănuiam, adică meseria mea este destul de brută, meseria mea e destul de Asia Express, ca să spun așa. Când am ajuns acolo mi-am dat seama că marele meu noroc este că sunt pregătit pentru necunoscut și chestia asta mi-a dat și o forță", a declarat Buta. El a mai adăugat că a descoperit și alte calități pe care le avea, dar de care nu știa până în momentul în care a ajuns să participe la emisiunea de pe Antena 1.

 

În ceea ce-l privește pe colegul său din competiție, Joaquin Bonilla, Ovidiu Buta a spus că acesta a avut mai mult de luptat, deoarece a trăit în Mexic și fiecare loc din Mexic îi aducea aminte de ceva din copilăria sa. "Bănuiesc că a fost această doză de frustrare, plus toate emoțiile adunate, el s-a exteriorizat puțin altfel", a spus stilistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest