Ovidiu Cuncea a ales calea preoţiei! Fostul prezentator a divorţat după 20 de ani de căsnicie VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Ovidiu Cuncea a ales calea preoţiei, în detrimentul vieţii amoroase. Prezentatorul TV, abia acum, a realizat că vrea să se apropie mai mult de Dumnezeu, chiar dacă a făcut şi Seminarul Teologic.

Ovidiu Cuncea este mai fericit ca niciodată şi consideră că a luat cea mai bună decizie. După ce la începutul anului, soţia sa a depus cererea de divorţ, iată că la finele lunii trecute a venit şi sentinţa definitivă, potrivit cancan.ro

Fostul prezentator TV a devenit slujitorul Divinităţii, iar ultimul gest făcut pentru o colegă, i-a lăsat muţi de uimire pe toţi. Copiii colegei acuzau anumite probleme de sănătate, iar după ce a făcut o rugăciune împreună cu preotul alături de care slujeşte, micuţii s-au vindecat.

„E o minune pe care practic tu nu o vezi, dar când tu ştii că ai făcut această rugăciune şi ea s-a împlinit, zici mulţumesc. Şi e ca o minune pentru că, în general, rugăciunile vin când eşti în pragul de a pierde. Când deznădejdea e maximă, atunci vii la preot, atunci îl cauţi pe Dumnezeu”, a spus Ovidiu Cuncea, potrivit exquis.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest