Ozana Barabancea, amintiri dureroase din copilărie: „Mi-am plătit la începutul vieții prețul fericirii”

 

Cunoscuta soprană a rememorat în cadrul unui interviu exclusiv acordat Antena Stars momente mai puțin fericite din copilărie.

 

Ozana Barabancea nu a avut cea mai fericită copilărie, și asta pentru că a rămas orfană de mama la o vârstă fragedă, când avea doar 14 ani. În cadrul unui interviu acordat Antena Stars, artista a vorbit despre acele clipe grele: ”A fost o perioadă urâtă atunci dar între timp, viața m-a compensat. Adică mi-am plătit la începutul vieții prețul fericirii pe care îl trăiesc acum și cred că acea pierdere a mamei a fost o lecție pentru mine pentru că viața m-a ghidat astfel încât să fiu eu cea de acum, cea de astăzi, și sunt foarte fericită că sunt cea de astăzi.”

 

Artista a reușit să treacă peste momentele dificile, iar acum își concentrează atenția spre cei pe care-i iubește: ”Nu mă mai duc cu gândul la mama. Merg la biserică, le fac pomenile, le fac colivă, dar de când am doi copii, sincer, sunt mult mai liniștită și parcă acești doi copii, nu neapărat mi-au suplinit dorul de părinți, dar mi-au umplut viața atât de frumos încât am început să accept o realitate pe care oricum nu am cum să o schimb. Evident că ar fi fost frumos să fim cu toții. Și mama, și tata, și fostul soț și copiii, dar așa a fost să fie.”

 

Ozana Barabancea a vorbit și despre marea ei temere, și anume singurătatea. ”Cel mai rău lucru care mi s-a putut întâmpla în viață și mi-am dat seama de el și am fost cutremurată. Cel mai înfricoșător lucru este să fii singur în paradis. Orice început poate fi la orice vârstă. Eu nu cred în faptul că e prea târziu. Nu e niciodată prea târziu. Important este să vrei și să ai prospețimea dorinței.”, a mai spus Ozana Barabancea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest