Ozana Barabancea, fără inhibiţii după ce a slăbit! S-a dezbrăcat şi a arătat tot VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Ozana Barabancea a slăbit spectaculos, dar nu vrea să se oprească aici aici! Vedeta se simte mai bine ca niciodată în pielea sa, motiv pentru care a postat un filmuleţ de-a dreptului uimitor, în care era îmbrăcată sumar, pe una din reţelele sociale pe care este activă!

Pe lângă un regim alimentar şi o dietă echilibrată, Ozana a apelat şi la ajutorul unui instructor de fitness. Astfel că la cei 50 de ani împliniţi, Ozana merge zilnic în sala de forţă şi pare că lucrează intens fiecare exerciţiu, căci arată din ce în ce mai bine. Şi dacă ar fi să ne luăm după pozele sexy pe care le-a postat în ultima perioadă pe Instagram, pare că a căpătat şi mai multă încredere în ea.

Ozana Barabancea munceşte în continuare, extrem de mult, pentru a avea silueta la care visează. Eforturile sale, acum, primesc răsplata, astfel încât fanii săi au sărit cu aprecierile şi comentariile pozitive vizavi de modul în care arată şi se întreţine.

Ozana Barabancea, despre operaţia de micşorare a sânilor

Ozana Barabancea a avut o perioadă plină de transformări. După ce a ajuns la silueta dorită, celebra artistă a apelat la o intervenţie de micşorare a sânilor, atât din cauza problemelor de sănătate cu care se confrunta din cauza mărimii acestora, cât şi pentru a arăta mai bine.

„Nu este neapărat o operaţie grea. Eu nu am făcut decât cu binecuvântare această operaţie. Aveam dureri foarte mari de spate, de aceea a trebuit să micşorez puţin greutatea sânilor. Nu a fost neapărat o operaţie estetică. Nu a fost o fiţă! Nu sunt nici prima, nici ultima. Important e că am mers pe mâini bune. A fost o operaţie pentru sănătate, evident şi estetică. Mult mai mică (n.r. greutatea). Se simte. Gândeşte-te că eu am aproape 50 de ani. Eu altfel simt şi pun problema. Sunt ok, Doamne ajută! Nu şofez, sunt atentă, sâmbătă am concert, nu dirijez, dar voi cânta", a spus Ozana Barabancea, în urmă cu câteva luni.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest