Ozana Barbancea, luată peste picior după ce și-a editat excesiv pozele! Imaginea ciudată cu vedeta/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Ozana Barabancea a fost luată peste picior după ce a făcut exces de... Photoshop! Vedeta și-a editat mult prea mult pozele de pe contul de socializare, lucru remarcat imediat de urmăritorii acesteia, care nu s-au mai abținut și i-au atras atenția!

Ozana Barabancea a fost pusă la zid, după ce, în ultimul timp, a tot publicat imagini parcă scoase din desenele animate. Vedeta le-a dat un motiv serios de amuzament urmăritorilor săi de pe Instagram, după ce în urmă cu câteva zile a postat o fotografie muuult prea modificată.  

Vedeta a folosit prea multe programe de editat aspectul fizic, astfel că ustensilele utilizate i-au modificat mult prea mult trăsăturile, iar femeia din imaginea pe care a postat-o nu mai semăna deloc cu ea.

Internauții nu au rămas indiferenți la imaginea pe care a publicat-o și i-au lăsat comentarii care mai de care mai ilare: „Ce ai pățit la față? / Ce s-a întâmplat cu fața ta? De ce îți editezi atât de mult pozele? / Decât sa ștergi comentariile, mai bine ai șterge această fotografie. E absolut ” horror”./ Doamne ferește / Cumva capul tău dorește să te părăsească? Parcă vrea sa zboare ?? / Sa ne bagam cracii ….zici ca e din filmele horror… / Care-i faza cu poza asta? ??? / Ai înnebunit și tu cu photoshopul ???doamne ??? / Doamne, te vezi Chucky” au fost câteva dintre comentariile amuzante pe care le-a primit Ozana Barabancea, după ce a postat fotografia cu pricina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest