Pablo Alboran a recunoscut că este gay! „Vreau să fiu puțin mai fericit decât eram”

 

Bombă în showbiz-ul internațional! Pablo Alboran a recunoscut că este gay prin intermediul unui mesaj pe contul de socializare. Celebrul cântăreț a făcut anunțul în speranța că va fi mai fericit decât era înainte.

Pablo Alboran a dezvăluit că este atras de bărbați, în cadrul unui story pe instagram. Artistul susține că viața va merge înainte pentru el, indiferent de comentariile negative pe care le va primi. Ba chiar mai mult de atât, artistul a mărturisit că recunoașterea că este gay îi va aduce mai multă fericire în viață.

„Sunt aici pentru a vă mărturisi că sunt homosexual. Nu se întâmplă nimic. Viața rămâne aceeași, dar o fac pentru că vreau să fiu puțin mai fericit decât eram. Unii au presupus, alții au știut, altora nu le-a păsat. Deja acasă, în familia mea, am avut libertatea de a iubi pe cine am vrut și acum simt nevoia să-mi duc visul mai departe", a anunțat cântărețul într-un Instastory.

Se pare că atât familia, cât și artiștii cu care a colaborat, au cunoscut orientarea sexuală a cântărețului și nu s-a simțit discriminat nicio sencundă.

„În munca mea, la casa de discuri cu care colaborez, Warner, nu m-am simțit niciodată discriminat, urât din această cauză și nici nu am dezamăgit pe cineva cu orientarea mea sexuală, însă, din păcate, nu sunt mulți care au norocul meu. Așa că astăzi, fără frică, recunosc asta și sper ca acest mesaj să facă viața mai ușoară alora.” a fost o parte din mesajul lui Pablo Alboran.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest