Pacient plin de viermi în Spitalul de Arși! Imagini de groază cu bolnavul ars și cum ar fi putut fi tratat cu durere

 

Caz revoltător în Spitalul de Arşi din Capitală! Un pacient internat pe secţia de Terapie Intensivă are capul plin de viermi! Imaginile au fost publicate chiar de către un medic care a vrut să arate condiţiile în care stau pacienţi a căror viaţă atârnă de un fier de aţă.

Şeful secţiei ATI de la Spitalul de Arşi și purtător de cuvânt al spitalului, medicul Adrian Stănculea, recunoaşte faptul că pacienţii sunt trataţi în condiţii de igienă precară. "La ATI nu avem nici aer condiționat”, a spus acesta. Cu toate acestea, medicul Adrian Stănculea a afirmat într-o intervenție telefonică la Antena 3 că pacientul, care a murit între timp, nu a murit din cauza infecțiilor.

Medicul Tudor Ciuhodaru a vorbit despre acest caz revoltător pentru ”Star Magazin” și a cerut demisia tuturor celor implicați în acest caz absolut revoltător. Acesta a mărturisit că ar fi fost nevoie de câteva zile în care pacientul respectiv să nu fie îngrijit ca să se ajungă la această situație.


Cazul revoltător în care un bărbat a murit la Spitalul de Arși și avea larve vii pe o rană la cap ne-a adus aminte de un filmuleț absolut șocant, în care infecțiile cu viermi pot fi îndepărtate natural și fără durere.

Terapia cu larve a fost folosită pentru curățarea rănilor de sute de ani.  În timp ce mecanismul terapiei cu larve rămâne necunoscut, acesta presupune lărgirea unei plăgi accidentate (debridare), dezinfectarea și vindecarea, informează www.medscape.com.

Deşi mulţi le consideră dezgustătoare, larvele de muşte care infectează rănile deschise pot fi un ajutor nepreţuit: prezenţa lor ajută la vindecarea plăgilor şi, în această calitate, au fost utilizate adesea în trecut de către chirurgii militari, pentru a-i trata pe soldaţii răniţi pe front.

În ciuda tratamentelor avansate în tratarea răinlor, creșterea incidenței rănilor cronice și consecințele socioeconomice i-a determinat pe medici să se preocupe în mod special de aceste răni. În ultimii ani, s-a arătat un interes uriaș în folosirea viermilor pentru debridarea biochirurgicală.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest