Pandemia de coronavirus a băgat spaima în vedete! Cum rezistă în izolare Delia, Cristina Ich şi Bianca Drăguşanu/ VIDEO

 

În timp ce unele vedete încă îşi fac provizii şi nu ştiu ce măsuri de protecţie să ia, altele au găsit fel şi fel de soluţii pentru a le trece mai uşor timpul în autoizolare! Christina Ich, Bianca Drăgușanu, Delia dar și fotbalistul Cristian Chivu ne arată ce activităţi putem avea dacă stăm în casă.

Pandemia de coronavirus a băgat spaima în vedetele noastre. Pentru că s-au autoizolat, iar activitățile pe care le poți desfășura în casă sunt puține, Christina Ich, Bianca Drăgușanu, Delia dar și fotbalistul Cristian Chivu au găsit soluția perfectă.

Cristina Ich le-a arătat tuturor admiratorilor ei cum îşi mişcă formele de zeiţă pe ritmurile orientale ale manelelor! Dar staţi puţin! Că nici Bianca Drăguşanu nu s-a lăsat mai prejos şi în plin scandal cu Alex Bodi a ales să se destindă puţin, alături de sora ei! Dedicaţiile între cele trei au curs, story după story, iar imaginile de mai jos stau drept mărturie.

Ceva mai potolit a fost, însă, Cristi Chivu care a ales să danseze, atât pe ritmuri lente, cât şi mai alerte, alături de fetiţele sale.  Şi dacă cei menţionaţi anterior au ales să le arate fanilor din social media, mişcările de dans, Delia a hotărât că un masaj ar fi mai potrivit!  

Coronavirus în România. 158 persoane infectate

Bilanțul persoanelor infectate de coronavirus creşte pe minut ce trece. La ora 10:00 dimineaţa, Grupul de comunicare strategică a anunțat că numărul de persoane infectate cu COVID-19 a crescut la 158 de persoane: 4 în Arad, 3 în Ilfov, 2 în Vâlcea, 2 în Timișoara și câte unul în București, Cluj Napoca, Sălaj, Buzău, Ialomița, Hunedoara, Galați şi Suceava, a anunţatGrupul de Comunicare Strategică.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest