Panică mare în familia Andreei Tonciu! Pe ultima sută de metri au ales meniul

 

Mama Andreei Tonciu a intrat în panică. Am filmat-o asa cum nimeni nu a vazut-o vreodata!

Perfecţionistă din fire, Andreea Tonciu nu vrea să scape niciun detaliu la nunta ei. Totul trebuie pus la punct. Şi chiar dacă sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile, vedeta nu stă liniştitită nicio clipă şi se ocupă chiar ea de fiecare aspect.

"Nu cred că o să stau în centru pentru că o să am o rochie foarte spectaculoasă, şi dacă stau în ecntru o să acopăr mirele. O să avem porumbei, covor roşu. Îţi dai seama ce emoţii voi avea? O dată în viaţă mă căsătoresc, o să le port toată viaţa. Stai să vezi verigheta soţului meu. E simplă, doar că o să-i punem un diamant negru", mărturisea Andreea Tonciu în Iulie.

Şi când spunem chiar de fiecare aspect, să ne credeţi pe cuvânt, căci nici mama vedetei n-a scăpat din ghearele "bridezillei" care a ţinut să se ocupe personal de ţinutele soacrei.

"Ne alegem rochia. Am mari emoţii şi acum am intrat în panică. Mai sunt câteva zile şi eu nu mi-am găsit rochia. De zi mi-am luat cam de un an, dar cu asta de seară am fost indecisă", a mărturisit mama Andreei Tonciu.

Dacă rochia am găsit-o să mergem mai departe. După ce a terminat cu ţinuta soacrei mici, Andreea a dat o fugă şi la restaurant pentru o ultimă degustare. Să vedem de ce bunătăţi vor avea parte invitaţii?

"Avem farfurii suflate cu aur care arată foarte bine. Sărmăluţele arată foarte bine, am ales doar în foi de varză, că poate unor invitaţi nu le place în foi de viţă"
, a explicat Andreea Tonciu.

Este clar, invitaţii vor fi răsfăţaţi cu bunătăţi care mai de care mai delicioase, aspic de curcan, salată mediteraneană, peşte din file alb, sărmăluţe, friptură şi nelipsitul tort al miresei.  Cu toate acestea un singur lucru mai e de pus la punct, valsul mirilor.

"N-am făcut repetiţii, nici măcar melodia nu am ales-o. Am în gând două melodii, dar nu ştiu pe care s-o aleg. Nişte melodii în italiană, pentru că soţul meu a trăit în Italia"
, a mărturisit vedeta.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest