Papa Francisc, întâlnire de gradul zero cu premierul României! Ce cadouri i-a făcut Viorica Dăncilă, Suveranului Pontif

 
+2 click pentru
galerie

După discursurile ţinute de Papa Francisc şi Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, Suveranul Pontif s-a întâlnit şi cu premierul României, Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă este o femeie redincioasă, iar ocazia de a-l întâlni pe Papa Francisc, a reprezentat pentru aceasta, un moment de neuitat. Tocmai de aceea, la întâlnirea cu Suveranul Pontif, premierul României i-a făcut cadou un ceas făcut de un român, realizat special pentru această ocazie de Augustin Matei, potrivit Digi 24.

Un alt cadou cu care l-a întâmpinat pe Papa Francisc a fost şi o rocă din Argentina, locul originar al Sanctităţii Sale, o rocă vulcanică din Etna, dar şi o fărâmiţă din pământul românesc.

Potrivit Antena 3, Papa Francisc a mai primit şi o curea de piele lucrată de un român , precum şi Albumul Biserica Romano-Catolica din România: istorie, spiritualitate și patrimoniu.

Astăzi s-a scris o filă de istorie! Data de 31 mai, va rămâne o dată, cu adevărat specială în patrimoniul României, dat fiind că vizita Suveranului Pontif reprezintă un moment aşteptat de două decenii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest