Părintele Arsenie Boca, miracol dincolo de moarte! Remedii naturale cu care a vindecat oamenii

 

Părintele Arsenie Boca a făcut numeroase minuni și remedii pentru bolnavi. A reușit să trateze oameni care sufereau de diverse afecțiuni și chiar de cancer prin puterea credinței.

Spre exemplu, unei femei i-a spus ce trebuie să facă pentru a scăpa de pietre la fiere. Părintele a îndrumat-o să nu meargă la operație ci să bea două-trei luni ceai de limba cerbului cu coajă de portocală, apoi să meargă la control. Acest ceai ajută la transformarea pietrelor în nisip și pentru a fi eliminate pe cale naturală. Femeia nu a mai trebuit să treacă prin operație și s-a vindecat doar cu acest remediu.

Părintele Arsenie Boca știa medicină și-i învăța pe oameni cum să trateze diverse afecțiuni pe cale naturală. O bătrânică din Făgăraș a venit la părinte să scape de cataractă. Acesta a văzut care era afecțiunea femeii și i-a spus să folosească primavara seva de viță de vie și să-și pună câteva picături în ochi. După mai mult timp, și aceasta s-a vindecat.


O fată care nu putea merge a venit cu părinții la Arsenie Boca. Părintele a făcut-o să meargă chiar în biserică, prin multe rugăciuni și cu credință.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest