Părinţii Aurei Ion comemorează ziua ei de naştere: "Lacrimile nu s-au şters nici acum!"

 

25 de ani! Atât ar fi împlinit Aura Ion dacă nu s-ar fi stins în drama aviatică din Apuseni. Părinţii şi apropiaţii au fost prezenţi la un concert caritabil pentru copiii loviţi de leucemie. Mărturisirea mamei Aurei ne va emoţiona până la lacrimi. Lacrimi îngheţate şi uitate în apocalipsa din Apuseni.

"Lacrimile Aurei nu au putut fi şters, dar ale lor pot fi şterse. Nu e plăcut să te gândeşti la ea ca la o amintire, e trist," a declarat mama Aurei Ion.

Le-au îngheţat şi lacrimile. Nici măcar la dreptate nu mai speră mama Aurei. Fata ar fi împlinit 25 de ani. O vârstă la care orice tânăr visează să cucerească lumea. Aura şi-a privit apropiaţii din Ceruri. Pe 20 ianuarie 2014 a devenit înger. Mergea să salveze vieţi alături de Adrian Iovan. Totul s-a curmat atunci.

Tatăl Aurei are impresia că se bate cu morile de vânt. Zilele au trecut şi nu s-a găsit niciun vinovat.

"Încă nu s-a rezolvat poate trebuie să dureze mai mult, nu s-a găsit nici acum nu s-a găsit vinovaţi," a spus şi tatăl Aurei.

În ziua în care Aura ar fi trebuit să sărbătorească, mama fetei, dar şi mai mulţi artişti de top din România au organizat un concert în memoria eroinei din Apuseni, dar şi pentru copiii bolnavi de leucemie.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest