Părinții Claudiei Puican au crescut cinci copii! „Am fost patru fete, dar tatăl meu…”

 

Socrii lui Armin Nicoară au oferit un interviu la dublu, în exclusivitate, pentru Antena Stars. Prin ce greutăți au trecut cei doi, dar și ce decizie importantă au luat.

 

Părinții Claudiei Puican nu au avut cea mai ușoară viață. Tatăl ei a lucrat în agricultură, în vreme ce mama a fost casnică, ocupându-se exclusiv de creșterea copiilor. Și nu au fost puțini, pentru că au avut împreună patru fete. Cum dorința bărbatului a fost să aibă și un moștenitor, aceștia au înfiat un băiat, pe verișorul fetelor.

 

În exclusivitate la Antena Stars, cei doi și-au creionat povestea de viață. Tatăl Claudiei a spus că după ce a născut-o și pe proaspăta soție a lui Armin Nicoară, pe când avea 34 de ani, a decis apoi să înfieze un băiat, pe Claudiu. „Pe Claudia am făcut-o aproape la 34 de ani. Pe celelalte trei le-am avut sub 30 de ani. Pe Claudiu l-am luat la 40 de ani. L-am făcut și pe el mare, are aproape 20 de ani. A crescut în sânul familiei Puican”, a mărturisit tatăl Claudiei Puican, pentru Antena Stars.

 

Claudia Puican a intervenit în cadrul interviului acordat de părinții săi și a spus: „Pentru cei care nu știu, Claudiu, frățiorul nostru, este verișorul nostru, dar el a fost adoptat la naștere de părinții mei, de asta tatăl meu a spus că l-a luat în sânul familiei Puican, pentru că noi, de fapt, am fost patru fete, iar tatăl meu dorindu-și foarte mult un băiat, l-a adoptat pe Claudiu și suntem tare bucuroși că suntem împreună, că suntem sănătoși”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest