Paris Hilton, abuzată fizic de cadrele didactice din școala ei: „Încă am coșmaruri”

 

Paris Hilton a fost victima abuzului psihic și fizic! Vedeta a dezvăluit cum a fost batjocorită și bătută în cadrul școlii care era menită să o trateze, după ce părinții ei au luat decizia de a o înscrie, de teamă că fiica lor petrecea prea mult timp în cluburile de noapte.

Noi amănunte șocante au ieșit la iveală din viața lui Paris Hilton! Blonda a povestit cu lux de amănunte, în cadrul documentarului pe care l-a lansat și în care vorbește deschis despre părțile mai puțin „glam” din viața ei, despre cum experiența trăită în cadrul Școlii Provo Canyon a traumatizat-o și o urmărește și în ziua de astăzi.

Paris Hilton a dat cărțile pe față și a vorbit fără perdea despre episoadele în care a fost agresată fizic și verbal de cadrele didactice din interiorul instituției de învățământ. Alături de ea, în momentul confesiunii, s-au aflat trei femei, toate foste eleve la Provo Canyon, de care vedeta s-a apropiat foarte mult în acea perioadă.

„Sunt traumatizate ca mine și și-au ascuns povestea și nu au vorbit despre ea. Reunirea cu ele este aproape terapeutică. Nu voi vedea niciun psiholog, dar simt că discuțiile cu ele valorează cât un milion de ședințe de terapie”, a explicat Paris Hilton, care a mărturisit că încă are coșmaruri din cauza experienței traumatizante pe care a îndurat-o în cadrul școlii Provo Canyon.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest