Paris Hilton, bătută cu bestialitate de foștii iubiți! Mărturisiri șocante: „Am fost sugrumată, lovită și bruscată”

 

Paris Hilton a făcut o serie de mărturisiri șocante din viața amoroasă! Vedeta a dezvăluit că a fost bătută cu bestialitate de foștii iubiți și a vorbit în detaliu despre experiențele traumatizante pe care le-a îndurat.

Pe lângă abuzurile din copilărie, Paris Hilton a fost supusă la tratamente violente atât în adolescență, cât și în anii maturității. Cântăreața a mărturisit că agresiunile erau atât de dese, încât la un moment dat credea că toate experiențele prin care trece sunt absolut normale.

„Am fost sugrumată, lovită și bruscată, am avut momente pe care niciun om nu ar trebui să le trăiască”, a mărturisit Paris Hilton.

Din cauza bătăilor cu bestialitate aplicate de foștii iubiți, Paris Hilton a mărturisit că nu a cunoscut sentimentul de împlinire și fericire alături de vreun partener, până nu a scăpat de toate persoanele toxice din jurul său.

Deși a fost logodită de două ori, vedeta nu a putut să își întemeieze o familie, însă acum, datorită lui Carter Reum, actualul său iubit, a cunoscut fericirea și dragostea în relație.

Mai mult de atâț, Paris a recunoscut că imaginea de femeie puternică și indiferentă a fost un paravan ca să ascundă toate traumele pe care le-a căpătat de-a lungul timpului din cauza experiențelor crude prin care a trecut. Mărturisirile au fost făcute în cadrul documentarului său care urmează să fie lansat pe 14 septembrie.

„Am creat acest brand, această persoană și acest caracter și am rămas blocată la ea de atunci”, a mai adăugat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest